• Bestuur

 • broken image

  Arnold Jan Stuart

  Voorzitter

   

  Arnold Jan Stuart studeerde Rechten en Egyptologie aan de Universiteit Leiden. Hij werkte ruim elf jaar als advocaat in Den Haag, Londen en Amsterdam. Sinds 2010 is Arnold Jan werkzaam als in-house lawyer bij NIBC Bank N.V., afwisselend in Den Haag en Londen.

  broken image

  Saja Chander

  Strategie & Communicatie

   

  Saja Chander studeerde Rechten en International Business Management, werkte 14 jaar in de financiële wereld en heeft verschillende bedrijven opgericht. Het is haar droom om een hoeksteen te creëren voor een betere wereld die leidt tot duurzame groei in onze economie.

  broken image

  Ben van den Berg

  Penningmeester

   

  Ben van den Berg startte zijn internationale, financiële loopbaan in 1986. In de verschillende landen waar Ben woonde, werkte hij altijd in en met multinationale teams. Sinds een aantal jaren woont hij in Den Haag. Ben studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  broken image

  Simone Pourier

  Business Development

   

  Simone Pourier heeft 15 jaar leidinggevende ervaring bij startups en beursgenoteerde bedrijven. Sinds 2015 richt zij zich op sociaal ondernemerschap. Ze is werkzaam bij FASE (impact investing) en buitenpromovendus aan de Universiteit Utrecht waar ze de schaalbaarheid van social enterprises onderzoekt.