Breaking the Walls & Babyteeth

Den Haag wordt gezien als de meest Internationale stad van het land,130 verschillende Nationaliteiten wonen in deze stad, maar leven ze ook samen? Expats wonen in hun chique wijken, maar andere wereldburgers wonen in de bekende volkswijken.

De Breaking the Walls tour is een nieuw tourconcept gericht op doorbreken van de onzichtbare muren tussen de wijken, zodat iedereen kan ontdekken dat de wereldburgers zowel in het Statenkwartier, Transvaal als de Schilderswijk leven. Het doel van deze tour is een bijdrage te leveren aan de positieve beeldvorming over de internationale samenleving en om nieuwe netwerken te stimuleren die wijk-overstijgend zijn.

De Breaking the Walls tour is helemaal leuk voor mensen die al in Den Haag werken, wonen of studeren. Zo maak je kennis met verschillende wijken en met mensen uit jouw stad die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt ontmoet: en daar is het om te doen. Samenleven doe je zonder muren!

Op Zaterdag 5 September bieden we in samenwerking met Filmhuis Den Haag een speciale actie aan, waarbij u uw Breaking the Walls tour kunt combineren met de bezichtiging van de nieuwe film Babyteeth.

'Babyteeth is de verrassende debuutfilm van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Women) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien.
Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?'

In combinatie met een kaartje voor de afsluitende film Babyteeh kunnen wij u deze op 5 September aanbieden voor 29.50 euro pp, inclusief een drankje voor tijdens de film.

Wanneer: Zaterdag 5 September

Startpunt: Voor de hoofdingang van station HS

Tijd: Van 13 uur tot 16 uur de Breaking the Walls tour. (De film Adam start om 16 uur,)

Eindpunt: Filmhuis Den Haag.

Vervoer: Op de fiets, je zorgt zelf voor een fiets.

Indien u gebruik wenst te maken van het combi aanbod dient uw betaling uiterlijk een week voor de reserveringsdatum bij ons binnen te zijn

We hanteren voor de tours een strikt Coronaprotocol

Voor meer info en opgave: breakingthewalls@stichtingbbis.nl

'The Hague is a very international and multi-cultural city but it can sometimes be difficult to experience the extent of this just on your own - that's where the Breaking the Walls Tour comes in! I highly recommend this for newcomers, locals, and anyone who wants to experience the city in a different way by getting to know the community. This is not just about visiting sites. This tour is about meeting people, listening to stories, seeing beyond, and learning something new. You might even discover your new favorite local spot along the way!'

-Mia, Schilderswijk, The Hague

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly