Breaking the Walls Tour (Dutch)

Persbericht

Kick off: Breaking the Walls tour

Datum: 20 Oktober 2018

Op zaterdag 20 Oktober vindt de kick off plaats van de Breaking the Walls tour.

Doel van deze nieuwe variant van de Bewonerstours is het doorbreken van de onzichtbare muren tussen de Internationale wijken van Den Haag om hiermee een bijdrage te leveren aan de positieve beeldvorming over de Internationale samenleving, en de creatie van vernieuwende wijk overstijgende netwerken.

We borduren hierbij voort op de succesformule van de Schilderswijk Bewonerstour. Hierbij begeleiden bewoners zelf de tours en leveren hiermee ook een bescheiden bijdrage aan de wijkeconomie. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het standaard bezoeken van een ondernemer, en het enthousiasmeren van tourdeelnemers om na hun bezoek uit eten te gaan in de wijk. 

Tijdens de Breaking the walls tour bezoekt u bijvoorbeeld net zo goed een moskee in de Schilderswijk, als een hockeyclub in Benoordenhout, en/of gaat u lunchen bij een bewoner in het Statenkwartier. Indien het om de uitdagingen binnen de Internationale samenleving gaat, hebben we binnen onze visie in Den Haag zoveel meer gemeen als dat ons scheidt.

Een impressie van het programma van de kick of is op aanvraag beschikbaar. Meer informatie volgt via onze social mediakanalen. Nog vragen? Neemt u a.u.b. contact met ons op via info@stichtingbbis.nl

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly