Drie jaar Bewonerstours

Kortingsacties bij leuke winkeltjes & eettentjes in de Schilderswijk.

· bewonerstours,wijkeconomie,beeldvorming,Internationalewijken,schilderswijk

De Bewonerstours bestaan deze maand drie jaar. Drie jaar waarin Nederland de Schilderswijik heeft leren kennen als de bruisende meest Internationale wijk van Den Haag. Een wijk volop in ontwikkeling met bewoners van meer als 120 verschillende Nationaliteiten.

Wij vieren deze feestelijke gebeurtenis met vijf leuke kortingsacties bij winkeltjes en restaurantjes in de wijk(en daaraan grenzend) Wij hopen dat u vervolgens ook gelijk een rondje maakt langs de vele andere leuke winkeltjes en restaurantjes in de wijk. Voor meer tips van winkeltjes en restaurantjes: goo.gl/iZdhiX (Meer aanbevelingen welkom)

Volg de social media kanalen van de Bewonerstours de komende maand voor de nieuwste acties.

De eerste kortingsactie wordt aangeboden door Sabores da Terra, een Braziliaans Portugees delicatessewinkeltje aan de Hoefkade 235. Ze hebben een nieuwe Braziliaanse specialiteit in hun assortiment. Het heerlijke de Feira pasteitje ligt vanaf aanstaande zaterdag in de winkel voor u klaar. De eigenaresse vertelde dat mensen speciaal naar Amsterdam gaan om ze daar te kopen, en er 10 euro per pasteitje voor betalen. Sabores biedt het de Feira pasteitje aan in de volgende smaken: kaas/kip/gehakt en ham. Daar Sabores da Terra deze maand ook drie jaar bestaat hebben ze een exclusieve aanbieding: Twee de Feira pasteitjes plus een frisdrank naar keuze voor 5 euro. Deze kortingsactie duurt van zaterdag 15 September tot en met zaterdag 22 September, een kortingsactie per klant. De kortingscode voor deze actie is: 3 jaar Bewonerstours

Veel winkelplezier in de meest Internationale wijk van Den Haag!

Felicitatie video met aanbieding : https://youtu.be/WHBPLBPy3xk

Website Saborres da Terra: www.saborresdaterranl.wordpress.com

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly