Eten bij de buren

 

Den Haag is een van de meest Internationale steden van Nederland, met inwoners met meer dan 150 verschillende Nationaliteiten. Een enorme kracht in diversiteit.
Echter wonen en werken we in Den Haag ook vaak ‘langs elkaar heen’, en zijn de persoonlijke contact momenten buiten de eigen bubbel vaak beperkt. De onzichtbare muren’ in Den Haag lopen niet alleen langs culturele en sociaal economische lijnen. Wijken zijn soms zelfs 'zelfstandige eilandjes' binnen onze gezamenlijke stadsgrenzen.
De stichting Bevordering Beeldvorming Internationale Samenleving stelt zich ten doel om onder meer door het aanbod van wijk en stads brede Bewonerstours die kennismaking en kennis binnen de Internationale samenleving te bevorderen.

Vanaf morgen starten we met een pilot waarbij deelnemers aan de Bewonerstours er voor kunnen kiezen een lunch of avondeten bij een bewoner in Den Haag thuis (mee) te eten.

Een bijzondere wijze tot nadere kennismaking en uitwisseling in de vertrouwde setting van de huiskamer. Er wordt niet speciaal gekookt, maar je eet mee met wat er ‘op het menu’ staat. Evt. vegetarische/dieetwensen kunnen van te voren wel doorgegeven worden, en wordt waar redelijkerwijs mogelijk mee rekening gehouden. Bewoners geven zelf de vergoeding aan die ze wensen, en je rekent direct met de bewoners zelf af.
De rol van SBBIS is puur en alleen het faciliteren van de ‘match’.

De voorwaarden en spelregels voor 'Eten bij de buren' staan vanaf morgen vermeld op www.schilderswijkbewonerstours.nl

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly