Return to site

iLocal World Food Tour

Lokaal en toch de hele wereld  

Geen wijk in Nederland zo kleurrijk als de Schilderswijk en geen keuken zo internationaal als die van haar trotse bewoners. Ga op culinaire ontdekkingsreis in de Schilderswijk en proef een palet aan internationale smaken en gerechten. Laat u verleiden door de heerlijkste Turkse Baklava, of meest krokante Pão de queijo. Ervaar de 1001-nachten met een rijkelijk gevulde couscous van groente en worst uit de oven. Voel de warmte uit de Atlas als uw thee wordt geschonken in een van de theehuizen. Los van de keuken maakt u kennis met de prachtige bezienswaardigheden die de wijk te bieden heeft. Reserveer voor deze betoverende iLocal World Foodtour of verras vrienden en familie met deze smaakpapillen betoverende culinaire wereldreis in de Schilderswijk. Voor de kosten hoeft u het niet te laten want u stapt voor 9.95 euro per persoon al op deze grensverleggende Foodtour.

Duur:1,5 tot 2 uur
Kosten: 9.95 euro p.p. voor de tour en 5 euro per versnapering (optioneel per stop). U kiest er zelf voor of u gebruik maakt van ieder van de vier culinaire aanbiedingen en rekent ter plaatse met de winkelier of horeca ondernemer af.
Wanneer: De vaste wekelijkse foodtour dagen zijn vrijdag en zaterdag (twee dagen voor uw tour ontvangt u een route plus uitleg)
Hoe? Lopend of per fiets krijgt u bij elke stop een onweerstaanbaar drankje en/of delicatesse aangeboden. Optioneel kunt u een kennisquiz over de Schilderswijk maken.
Wie? iLocal World Foodtour is een initiatief van SSBIS, bekend van de Schilderswijk Bewonerstour en Breaking the Walls tour
Toetje: Als kers op de taart krijgt u het boek Haagse Stadstijgers en meer van Theo van Daalhoff cadeau (op = op).

Vul snel het online aanmeldformulier in en wees verzekerd van deelname op uw voorkeursdatum.

Op deze foodtour zijn de algemene voorwaarden van SBBIS van toepassing.

Tijdens de tour gelden de meest actuele RIVM richtlijnen en bij aanmelding krijgt u een tijdslot toebedeeld zodat het niet te druk is bij individuele deelnemende winkeliers en horecagelegenheden.

U wordt verzocht uw culinaire aanbiedingen buiten te nuttigen en de Coronamaatregelen van de deelnemende winkeliers en horecagelegenheden in acht te nemen.

Aanmelden kan direct via deze link: shorturl.at/ivRW0

'Wat een leuke en gezellige gesprekken en verrassende producten kwamen we tegen tijdens de iLocal World Food Tour. En we komen zeker terug in de Schilderswijk.'

'Leuke wandeling door Schilderswijk met onverwachte stukjes Den Haag en vriendelijke bewoners en winkeliers. Wereldreis door eigen stad! Ik kom uit Bezuidenhout en kom zeker terug voor foodshoppen in de Schilderswijk!'

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly