Return to site

iLocal World Food Tour

Nieuwe ontdekkingen

Wat is er leuker dan na een dagje winkelen in het centrum van Den Haag af te sluiten met een onvergetelijke food ervaring in de Haagse Schilderswijk. Met haar enorme diversiteit aan culturen en keukens, kunnen wij jou alles laten proeven wat de wereld te bieden heeft   

Vanuit het bruisende Centrum stap je meteen de kleurrijke Schilderswijk in en wordt je begeleid door een expert uit de wijk. 

Je hopt van continent naar continent in jouw smaakbeleving. Ervaar de exquise Eritrese en Ethiopische gerechten en laat je meevoeren met de 1001 smaakbelevingen uit de Afghaanse, Turkse en Marokkaanse keuken tijdens deze onvergetelijke foodtour. 

Los van de keuken maak je kennis met de prachtige bezienswaardigheden die de wijk te bieden heeft. Reserveer voor deze betoverende iLocal World Foodtour of verras vrienden en familie met deze smaakpapillen betoverende culinaire wereldreis in de Schilderswijk. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want voor €9.95 per persoon kan je al deelnemen aan deze grensverleggende Foodtour.   

Startpunt: voor het standbeeld van Haagse Harry op de Grote markt. Standbeeld Haagse Harry - Google Maps

Wanneer: Iedere zaterdag om 15.30 uur. 

Duur foodtour: 1.5 tot 2 uur 

Kosten: 9.95 euro p.p. voor de tour en 5 euro per versnapering (optioneel per stop). U kiest erzelf voor of u gebruik maakt van ieder van de vier culinaire aanbiedingen en rekent ter plaatse met de winkelier of horeca ondernemer af. 

Wie? iLocal World Foodtour is een initiatief van SSBIS, bekend van de Schilderswijk Bewonerstour en Breaking the Walls tour. 

Vul snel het online aanmeldformulier in en wees verzekerd van deelname op uw voorkeursdatum. iLocalWorld Food Tour - Google Formulieren

Op deze foodtour zijn de algemene voorwaarden van SBBIS van toepassing. 

'We hebben een onwijs leuke dag gehad bij de iLocal World Food Tour! Niet alleen nieuwe restaurantjes/cafeetjes ontdekt, maar ook heerlijk gegeten en de Schilderwijk op een hele nieuwe manier leren kennen! Een echte aanrader!'  Bente, Zeeheldenkwartier

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly