Kortingsactie bij Bolena

Lustrum drie jaar Bewonerstours

· 3jaarbewonerstours,kortingsactie,Internationalewijken,chocolade,aanrader

De Bewonerstours bestaan deze maand drie jaar. Drie jaar waarin Nederland de Schilderswijk heeft leren kennen als de bruisende meest Internationale wijk van Den Haag. Een wijk volop in ontwikkeling met bewoners van meer als 120 verschillende Nationaliteiten.

Wij vieren deze feestelijke gebeurtenis met vijf leuke kortingsacties bij winkeltjes en restaurantjes in de wijk(en daaraan grenzend). Wij hopen dat u vervolgens ook gelijk een rondje maakt langs de vele andere leuke winkeltjes en restaurantjes in de wijk. Voor meer tips http://goo.gl/iZdhiX (meer aanbevelingen welkom)

De eerste kortingsactie liep tot en met vandaag, en daarom presenteren we u bij deze de tweede kortingsactie die morgen start. Deze kortingsactie is u aangeboden door het nieuwe Chocolate cafe Bolena aan de Boekhorststraat 191 (Herkenbaar aan de nieuwe markiezen)

Vanaf zondag 23 September tot en met zondag 7 Oktober krijgt u bij aankoop van een kop koffie de tweede gratis, inclusief een chocolate bite, onder vermelding van de actiecode: 3jaarBewonerstours.

Bolena is een nieuw chocolate cafe gerund door een Argentijns echtpaar, welke naast handgemaakte chocolade ook heerlijke koffie verkoopt.

Indien u Bolena nog niet kende is deze kortingsactie het moment om kennis te gaan maken. Veel plezier!

Felicitatie video met aanbieding

https://youtu.be/HHXBcqCw74cy

Website: Bolena: http://www.bolenachocolates.com/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly