Kortingsactie bij Food 786

Lustrum drie jaar Bewonerstours

De Bewonerstours bestaan deze maand drie jaar. Drie jaar waarin Nederland de Schilderswijk heeft leren kennen als de bruisende meest Internationale wijk van Den Haag. Een wijk volop in ontwikkeling met bewoners van meer dan 120 verschillende Nationaliteiten.

Wij vieren deze feestelijke gebeurtenis met vijf leuke kortingsacties bij winkeltjes en restaurantjes in de wijk(en daaraan grenzend). Wij hopen dat u vervolgens ook gelijk een rondje maakt langs de vele andere leuke winkeltjes en restaurantjes in de wijk. Voor meer tips http://goo.gl/iZdhiX (meer aanbevelingen welkom)

Terwijl de vorige kortingsactie bij Bolena nog loopt(Twee koffie voor de prijs van een) bieden wij u al weer een volgende kortingsactie aan om hiermee uw (culinaire) nieuwsgierigheid blijvend te prikkelen.

Vanaf morgen(1 oktober) tot en met zaterdag 28 Oktober bent u van harte welkom bij het Surinaams eethuisje Food 786 aan de Hoefkade 301 waar u bij aankoop van een heerlijk Surinaams broodje een Rasmalai er helemaal gratis bij krijgt. Rasmalai is een Indiaas zoet gerecht/dessert. Deze kortingsactie is geldig onder vermelding van de actiecode: 3jaarBewonerstours.

Maak gebruik van de huidige twee kortingsacties en start met een kop koffie(twee voor de prijs van een) bij Bolena in de Boekhorststraat 191 (tot 7 Oktober) en loop vervolgens door naar het nabijgelegen Food 786 aan de Hoefkade 301. Geniet hier van een heerlijk Surinaams broodje. Tot 28 Oktober krijgt u er dan gratis een Rasmalai dessert bij. Veel plezier!

Felicitatie video met aanbieding https://www.youtube.com/watch?v=yPJDpWZuhjQ

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly