Makelaars in verbinding

De Bewonerstours bestaan inmiddels ruim drie jaar. Wat als een piepklein bewoners initiatief startte is drie jaar verder een zich volop ontwikkelende stichting die zowel in de Schilderswijk als Den Haag Breed bewonerstours aanbied. Zich hiernaast middels diverse promotionele activiteiten actief inzet voor de bevordering van de positieve beeldvorming over de Internationale samenleving.

Recent wonnen we met de Bewonerstours de tweede prijs in de stemronde van de ING actie voor beste buurtinitiatief van Nederland, met veel stemmen vanuit de Schilderswijk zelf.

Dit was voor ons ook bovenal een erkenning van hoe we met onze Bewonerstour-methodiek er in slagen duurzaam mensen met de meest uiteenlopende achtergronden met elkaar te verbinden, waarbij betrokken bewoners zelf hun wijk of stad aan bezoekers tonen vanuit hun eigen unieke perspectief.

Bij de Bewonerstours zijn de tours primair het middel tot de wijk/stad leren kennen vanuit het perspectief van haar bewoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen zelf. Dit met als resultaat het ontstaan van vernieuwende wijk oversteigende netwerken en relaties. Ons doel via de Bewonerstours-methodiek is kennismaking/kennisdeling en verbinding te bewerkstelligen. Hiermee de positieve beeldvorming over de Internationale samenleving te bevorderen, en een bescheiden bijdrage te leveren aan een versterking van de lokale economie.

Wij zijn makelaars in verbinding.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly