Vier jaar later Bewonerstour

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan en de campagnes van de lokale politieke partijen staan op het punt los te barsten.

In campagne tijd trekken lokale politici altijd graag de wijken in om stemmen te winnen. Het beeld dat er bij veel bewoners bestaat is dat er dan vaak beloftes worden gedaan, waarvan zodra de verkiezingen over zijn weinig van terecht komt. Men ziet in hun ogen deze politici na de verkiezingen niet meer terug tot de volgende verkiezingen.

Stichting BBIS gaat deze verkiezingsperiode wederom een ‘Vier jaar later Bewonerstour’ organiseren voor lokale politieke partijen, waar ze onder leiding van bewoner(s) op stap en in gesprek gaan bij maatschappelijke instellingen, ondernemers en bewoners in de wijken.

Vragen die tijdens deze special edition Bewonerstours centraal staan:

Wat is er bereikt de afgelopen jaren en wat kan er beter? 

Welke aspiraties hebben bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties voor hun wijk? Hoe kijken ze naar de uitdagingen die er spelen, en hoe kunnen bewoners en politici samen oplossingen vinden voor deze uitdagingen?

De inhoud van de ‘vier jaar later tour’ wordt net als bij een reguliere Bewonerstour in samenspraak met de te bezoeken partij samengesteld. Zowel bewoners, ondernemers als maatschappelijke instellingen kunnen zich hiernaast ook direct aanmelden om opgenomen te worden in deze wijk(en) tour.  Afhankelijk van tijd, en route zal de uiteindelijke tour samenstelling worden vastgesteld.

We doen verder een vriendelijk verzoek aan bezoekende partijen na hun Bewonerstour ergens wat te eten in de wijk zodat hiermee de lokale wijkeconomie ook direct mee profiteert van hun bezoek.

Voor de voorwaarden van dit Corona proof aanbod, en reservering van een datum neemt u contact op via: info@stichtingBBIS.

 

 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly