• Inspiratietour 12 April 2024

  My Lima Lima

  My Lima Lima bestaat om de manier waarop we over geven denken te veranderen. Dat doen ze door ongebruikte pre-loved kleding te transformeren naar vrij besteedbaar geld. De opbrengst geven ze via goede doelen waar ze nauw mee samen werken aan de mensen die dit het hardst nodig hebben.

  Training of Greatness

  T.O.G. biedt trainingen en trajecten in persoonlijk leiderschap voor onderwijsinstellingen. In een snel veranderende wereld waar mentale gezondheid en zelfbewustzijn essenstieel zijn, rust T.O.G. jongeren uit met de vaardigheden om zich aan te passen en hun eigen pad te volgen.

  Zwemvereniging MAR

  Deze vereniging leert mensen niet alleen zwemmen. Ze pakt ook een maatschappelijke rol. Ze geven trainingen, er worden voedselpakketten uitgedeeld en ze zijn zelfs betrokken bij de vergroening van de wijk. Ze werken vanuit het hart en zetten zich hierdoor altijd honderd procent in voor de samenleving.

  broken image

  De eerste tour was een groot succes! Er zijn veel interessante gesprekken gevoerd en connecties gemaakt. We hebben de eerste stappen gezet richting een inclusief en duurzaam ecosysteem voor sociaal ondernemerschap. Ook onderdeel zijn van deze beweging? Schrijf je in voor een van onze andere tours!